Obnovljeno:

Povzetek

JA_day1
KSA_day1
PO_day1

JA_day2
KSA_day2
PO_day2

JA_day3
KSA_day3
PO_day3

JA_day4
KSA_day4
PO_day4

Priporočila

Napoved se med 1. oktobrom in 30. aprilom posodablja le enkrat tedensko, in sicer vsak četrtek, v času poletne sezone med 1. majem in 30. septembrom pa dvakrat tedensko - vsak ponedeljek in četrtek. Dejanski potek vremena zato lahko odstopa od napisanega. Spremljajte dnevne vremenske napovedi za gorski svet, v času zimske sezone pa pred odhodom preverite še snežne razmere in nevarnost plazov. Koliko snega je v hribih preverite med podatki o višini snežne odeje, kako visoko morate oditi, da uidete megli ali se pogrejete v najtoplejšem zraku znotraj temperaturne inverzije pa razberite iz grafa vertikalne sondaže.
Obnovljeno:

Napoved

day1-morje
day2-morje
day3-morje
day4-morje

Plimovanje

Vodostaj Koper
Prognozirano plimovanje morja je napoved višin morske gladine zaradi gravitacijskih vplivov Sonca in Lune. Dejansko gibanje gladine morja se lahko od prognoziranega razlikuje zaradi različnih razlogov. Najbolj vpliven in pogost razlog za to so vremenske razmere (veter, zračni pritisk in lastno nihanje Jadranskega morja). Zaradi tega ta napoved plimovanja ni ustrezna podlaga za navigacijo.

Napoved se med 1. oktobrom in 30. aprilom posodablja le enkrat tedensko, in sicer vsak četrtek, v času poletne sezone med 1. majem in 30. septembrom pa dvakrat tedensko - vsak ponedeljek in četrtek. Dejanski potek vremena zato lahko odstopa od napisanega. Spremljajte dnevne vremenske napovedi za Slovensko Istro tudi na: http://www.meteo.si/met/sl/weather/bulletin/coast/.

Temperatura rek, jezer in morja

temperature
Temperature rek, jezer in morja.